Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kemal DURAN, kendisine daha önce hayırlı olsun ziyaretine gelen Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörü Murat ASİLTÜRK’e makamında iadeyi ziyarette bulundu .Tarım Çiftçilerinin tarımsal Destek Programından faydalanma sürecinde Nevşehir İl Müdürlüğümüzden alınan mükerrer belgelerinin çözümü konusunda görüş alış verinde bulunuldu.

Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kemal DURAN, kendisine daha önce hayırlı olsun ziyaretine gelen Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan TEMEL’i makamında iadeyi ziyarette bulundu .Aynı bakanlığın taşra teşkilat Müdürlükleri olarak ,2 müdürlük arasındaki koordinasyonun arttırılması ve ortak programların düzenlenmesi konusunda görüş alış verinde bulunuldu. DURAN, daha sonra kendisini Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü personeli olan Sendika Yöneticileri ile ziyarete gelen Türk Büro Sen Şube Bşk.Yrd.cısı Ömer KOÇ ile Büro Memur Sen Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Bumin DÖRTKOL’ u İş Kuru İl Müdürü İlhan TEMEL ile birlikte ziyaret etti.

Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kemal DURAN, kendisine daha önce hayırlı olsun ziyaretine gelen PTT Başmüdürü Bülent UĞURTEPE ‘yi makamında iadeyi ziyarette bulundu. PTT Kargo ve diğer PTT hizmetlerinden azami ölçüde faydalanarak Kurumumuza büyük katkı sağladığını, büyük memnuniyet yaşadığını söyleyen DURAN,başarılı hizmetlerinden dolayı PTT Başmüdürü Sayın Bülent UĞURTEPE’nin şahsında tüm PTT çalışanlarına teşekkür etti. 

Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kemal DURAN, PTT Başmüdürlüğü ziyaretinin ardından Nevşehir Türk Telekom İl Müdürü Yavuz YAPAR’a makamında tanışma ziyaretinde bulunarak, Sosyal Güvenlik il Müdürlüğümüzün çalışmaları hakkında bilgi verdi.