Nevşehirspor Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ile anlaştı.
Bu sene o sene, amatörde son sene sloganı ile yola çıkan Nevşehirspor Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ile anlaştı.
Başkanımız Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada şampiyonluk parolasıyla çıkmış olduğumuz yeni sezon öncesi Fas asıllı Belçikalı futbolcu ile bir yıllığına anlaşmış bulunuyoruz dedi.
Muzaffer Leblebici, “ Bu sene o sene, amatörde son sene parolasıyla yola çıkmış olduğumuz yeni sezon öncesinde yabancı futbolcu transferlerimizi noktalamış bulunuyoruz. Yeni sezon öncesi Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ile kendisini 1 yıllığına Nevşehirspor'un başarısı için anlaşmış bulunuyoruz. Yeni futbolcumuz şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Fas asıllı Belçikalı futbolcu Rıdwane Bouchıbtı ise yaptığı açıklamada, “Formanın hakkını vereceğim. Nevşehirspor'a geldiğim için son derece mutluyum. Nevşehir sporda şampiyonluk yaşamak istiyorum. Nevşehirspor şampiyon olana kadar buradayım. Bana güvenen yönetim kuruluna ve başkanımız Muzaffer Leblebici’nin güvenlerine boşa çıkartmayacağım” dedi.