Nevşehir Ticaret Borsası Eski Meclis Üyelerine Teşekkür plaketi verildi…

 

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Aydın Karayılan, Kapadokya Dedeman Otel salonunda Ticaret Borsası tarafından düzenlenen İftar yemeğinde bir araya geldiği Eski Meclis üyelerine görevleri sürecinde yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Tarafından Kapadokya Dedeman Otelinde geniş katılımlı gerçekleşen iftar programına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir İl Alay ve Garnizon Komutanı J.Kdm.Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu,Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Meclis Üyeleri Ahmet Daldiken,Harun Cingitaş,Ömer Güçlü,Recep Sayar,Rıdvan Yazgı,NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Habil Uluer,Kemal Güner,Ahmet Ergün,Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci ile çok sayıda Borsa Üyesi katıldılar.

İftar sonrası Plaket töreninden önce konuşma yapan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Salaş,  " Borsamızın bu hale gelmesine vesile olan geçmiş dönem meclis üyelerimize buradan tüm Yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.


Bizlerde Nevşehir Ticaret Borsası olarak sizlerden aldığımız destekle Üyelerimize ve Nevşehir'imize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.Hep beraber el birliği ile güç birliği ile ve iş birliği ile borsamızı daha güzel günlere taşıyacağımıza inanıyorum.Bu vesile ile iftar programımıza teşrif edip bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyor şimdiden Bayramınız kutluyorum dedi.


 

Konuşmanın ardından geçmiş dönem Nevşehir Ticaret Borsasında görev yapan Meclis üyelerine plaketlerini sırasıyla Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir İl Garnizon ve Alay Komutanı J.Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul,Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu,Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Filiz Kılıç,iNevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce takdim ettiler.

                           İşte Eski Meclis Üyeleri
                           (1 dönem öncesi)

  1.        Arif KARARMAZ……….
  2.        Tuncer GÖK……….
  3.        Ümit ATABİLEN……….
  4.        Yaşar MÜEZZİNOĞLU……….
  5.         Remzi YOLALAN  ……….
  6.         Bayram DOĞRU ……….
  7.         İlhan ÖZKAN……….
  8.        Yusuf ASLAN……….
  9.         Kemal GÜNER……….
  10.        Nuri ÇEVİKER……….
  11.        Zafer ÇEKİÇ……….