Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, beraberinde Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan ile birlikte Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Selim Özmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde tekrar Pazarcılar nezdinde güven tazelemesi ve büyük bir ekseriyetle tekrar oda başkanlığına seçilmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum, kutluyorum, Başkan Özmen ve yönetimine çalışmaların da başarılar diliyorum" diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'de, "Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Genel Sekreter Ugur Aydoğan Müdürüme Hayırlı Olsun Ziyaretleri İçin Teşekkür Eder, Saygılar Sunuyorum" dedi. Başkan Özmen, ayrıca  Borsa Başkanımız Salaş'ın da ailece pazarcılardan alışveriş de yaptığını belirterek, "Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.