Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, meclis üyeleri ve Borsa üyeleriyle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Ankara’da düzenlenen “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne katıldı.

Salaş, “Nevşehir Ticaret Borsası Üyelerimizle birlikte barış ve kardeşlik için yürüdük. Ankara’da binlerce kişi, tek vücut olarak teröre karşı olan tepkimizi bir kez daha en güçlü şekilde gösterdik” dedi.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle 14 işçi ve işveren örgütünün öncülüğünde organize edilen "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" mitingine isteyen tüm Borsa üyelerini götürdüklerini belirten Salaş, “Üye sayısı milyonlarla ifade edilen 14 işçi ve işveren örgütünün düzenlediği yürüyüşte on binler, ülkemizin tek vücut olarak teröre karşı olan tepkisini gösterdi. Ayrıca ülkemizin barış ve huzur isteği, bu topraklarda yaşayan herkesin kardeş olduğu en güçlü şekilde vurgulandı. İsteyen tüm üyelerimizi, Odamız ve Borsamızın organizasyonuyla Ankara’ya götürdük. Birçok Borsa üyemizle birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası , Ürgüp Ticaret Odası ve Çok sayıda STK'larla 4 otobüs Ankara’ya gelerek yürüyüşe katıldı. Barış ve hoşgörünün kenti olan Nevşehir, bu yürüyüşte yer alarak teröre hayır, kardeşliğe evet dedi” diye konuştu.

Türkiye’nin kuzeyi ile güneyi , batısı ile doğusu tüm anadolu'nun kaderinin ortak olduğunu vurgulayan Salaş, “Geleceğimizi birlikte inşa etmenin yolu, kardeşlik ve barıştan geçiyor. Yüzlerce yıldır devam eden kardeşliğimizin devam edeceğini ve kimsenin bizi birbirimize düşman edemeyeceğini, ayrıştıramayacağını bir kez daha ortaya koyduk. Doğu'da huzur olmazsa Türkiye'nin hiçbir yerinde olmaz, doğuda ekonomi ve işler bitik durumda. Kaderimiz ortak, geleceğimiz ortak. Geleceğimizi birlikte inşa etmenin yolu da kardeşlik ve barıştan geçiyor” diye konuştu.