Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş başkanlığında yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, ziyarette yaptığı konuşmada, 40 günde trafiğe açılan Şifa Köprülü Kavşağı’nın hizmete açılışında gösterdiği yoğun çabalardan dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.

Özellikle bakliyat ve hububat  alım  satımı yapan işletme sahiplerinin özellikle son yıllarda depo alanlarının yetersiz kalması neticesinde ciddi bir mesele ile karşı karşıya kaldığını dile getiren Salaş, bu konuda Ünver’den yardım istedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnafların bu yöndeki meselelerinin Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Türkiye’nin nüfus ölçeğinde de 2 milyon metrekare alan içerisinde oluşacak en  büyük  Toptan Ticaret Merkezi içerisinde değerlendirilebileceğini belirtti. Ünver, bu yönde talep içerisinde bulunan işletme sahiplerinin en kısa süre içerisinde Nevşehir Belediyesi’ne başvuruda bulunarak kaç metrekarelik depo alanları isteğini de iletmelerini  istedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’da, esnafların bu yöndeki temel meselelerinin çözümünde gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti ve esnafların bu yöndeki taleplerini en kısa süre içerisinde yapacağını kaydetti.