NTB Başkanı İbrahim Salaş, NTB Genel Sekreteri Uğur Aydoğan, NTB Meclis Üyelerinden Özcan Bıyıklı ve Sunay Özdemir, Vergi Haftasını kutlamak amacı ile Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman’a makamında ziyarette bulundular. 

Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Salaş ve beraberindeki Borsa heyetine teşekkür etti.

Ercoşman Vergi Haftası ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözler ile ifade etti;

Hedef kitlemiz çocuklardır. İleri ki zamanlar da onlarda büyüyecek hepsi birer iş sahibi olacak ve düzenli vergi ödeme alışkanlığını küçük yaşta aşılamak istiyoruz. Yollarda arabaları durdurup, caddeler de insanlar ile konuşup verginin önemini ve iyiliğini anlatıp halkımıza vergilerini düzenli ödeme çağrısın da bulunacağız. Aynı zamanda da Kapadokya Forumda bilgilendirmek için görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız da canı gönülden çalışıp vatandaşlarımıza bilgiler sunuyorlar. Dedi  

NTB Başkanı İbrahim Salaş’ta konuşmasında, “Verginin kutsal olduğu ve vergiler ile ülkenin daha müreffeh ve mutlu günler yaşayacağı hatırlatmasında bulundu. Salaş, ülkenin kalkınmasında ve gelirin adil bir şekilde dağıtılmasında verginin büyük bir önem taşıdığını sözlerine ekledi.”

Sözlerine sürekli “Benim Memleketim” diyerek başlayan Hatice İşcen Ercoşman, NTB Başkanı İbrahim Salaş’ ın bu cümlesine şöyle yanıt verdi; 

“Ben ve bütün personellerim güler yüzlü ve konuşkan olmaya gayret gösteriyoruz. Gelen mükelleflerimize itina ile bıkmadan usanmadan verginin iyiliklerini ve düzenli bir şekilde vergilerini ödemelerini izah ederek onların gönüllerini hoş tutmaya çalışıyoruz.”

26.02.2014 tarihinde Defterdarlık tarafından Mükelleflere düzenlenen yemeğe NTB Başkanı İbrahim Salaş’ı da davet eden Hatice İşcen Ercoşman, “sizleri de aramızda görmekten gurur ve onur duyarız” dedi.

NTB Başkanı İbrahim Salaş, NTB Genel Sekreteri Uğur Aydoğan, NTB Meclis Üyelerinden Özcan Bıyıklı ve Sunay Özdemir, Hatice İşcen Ercoşman’a vergi haftası ile ilgili kutlamalarını bildirdikten sonra Defterdarlıktan ayrıldılar.