Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Aydın Karayılan, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Bıyıklı,Sunay Özdemir ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin  Kalaylıoğlu'na yeni görevinde başarı diledi.
Tanışmanın ardından Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “Tecrübeleriniz ile ilimize en üst düzeyde hizmet vereceğinizi biliyor ve yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Nevşehir Ticaret Borsası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Nevşehir Emniyetine imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye ve sorunların çözüm süreçlerine sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde katkı sağlamaya hazırız” dedi.
Nevşehir Emniyet Müdürü Metin  Kalaylıoğlu da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Nevşehir huzurlu ve güvenli bir şehir. Göreve başlamamdan ötürü yeni bir heyecan yaşıyorum. Amacımız geçmişte yapılan insan odaklı çalışmaları bir adım ileriye taşıyarak Nevşehir'e değer katmak” dedi.