Nevşehir Türk Eğitim-sen Başkanı Tayfur Urgenç ve yönetim kurulu üyeleri Osman Doğan ve Bülent Yalçın ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Nevşehir FİB Haber Ajansını ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ziyarette 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak sözlerine başlayan Tayfur Urgenç; "Siz basın mensupları demokrasinin en önemli unsurusunuz bu bağlamda zorluklarla karşı karşıya kalsanız da doğruları yazıyorsunuz. Basın mensupları sivil toplum örgütlerinin kamuoyu oluşturmasındaki en önemli köprüsünüz. Bu vesile ile tüm Nevşehirliler haberleri sizlerden öğreniyor. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli  www.fibhaber.com çalışanlarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar; görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber. Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da;" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamanızdan çok mutlu olduk, nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf hediye takdimi ile sona erdi.