Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali TÜRKER ile beraberinde ki heyeti, TSK tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın 46.gününde gazi olan Nevşehirli hemşehrimiz Zeki Didinmez'i evinde ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ; "Gazimiz Zeki Didinmez'e geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Didinmez'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Türker açıklamasında; "Bu Vatan için fedakârlık yaparak bedel ödeyen, önce vatanım, milletim ve bayrağım diyen sizler başımızın tacısınız. Siz, bütün Ülkü Ocaklıların kalbinde yer edinerek, gönüllerinde bayraklaştınız. Ben, Ülkü Ocakları adına size bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Biliyoruz ki geçmişte olduğu gibi bugünde Kahraman Türk Ordusu muzaffer olup, destanlar yazmaya devam edecektir" dedi.

Nevşehirli kahramanımız Afrin gazisi Zeki Didinmez ise, cephedeki anılarını, duygu ve düşüncelerini paylaştı. Ülkü Ocaklarına teşekkür ederek; "Ziyaretinizden dolayı ziyadesiyle memnun oldum, biz cephedeyken bile sizlerin varlığını biliyor, dualarınızı hissediyoruz. Sağolun, varolun. Biz bu yola para için veya şöhret için çıkmadık. Bizi yaşatan vatan ve bayrak sevdasıdır. Diğer arkadaşlarımında benim gibi düşündüklerini biliyorum. İstikametimiz Kızılelma" dedi.

Gerçekleşen ziyarette Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker'e Ülkü Ocakları İl Yönetimi , İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi ve MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Varol da eşlik etti.