MHP Kurucu Genel Başkanı, Türk'ün son Başbuğ'u Merhum Alparslan Türkeş'in 100. doğum günü nedeniyle Ankara'da düzenlenen "BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ 3. GENÇLİK KURULTAYI" NA 500 kişilik dev Ülkü Ocaklılar ordusu ile katılım gösteren Nevşehir Ülkü Ocakları Ankara'da gerçekleştirdiği gövde gösterisiyle adeta Başkentin trafiğini durdurdu...

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz önderliğinde Ankara'ya onlarca otobüs ile çıkartma yapan Nevşehir Ülkü Ocakları Ankara'da tarihi bir gövde gösterisine imza attılar.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz yaptığı açıklamasında; "Bu tarihi günde Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı olarak ben ve 500 kişiye yaklaşan sayısı ile Nevşehir'de Ülkü Ocakları adına bir ilke imza atarak Bozkurt ve Asenalarla birlikte oradaydık. Eksik, yanlış olan varsa şahsımındır. Hatasız ve kutsal olan teşkilatımızdır. Bu süreçte emeği geçen tüm teşkilat başkanlarına, maddi manevi destek sunan dostlarımıza teşekkürümü sunarım. Dostlarımıza selam olsun.Var olsun Ülkü Ocakları" dedi.