Nevşehir Ülkü Ocakları il Başkanlığının Kutlu Dogum Münasebetiyle Merkez Kurşunlu camiin'de Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara Tesbih ve Gül Lokumu ikramında bulundu.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ekipleri tarafından düzenlenen program kapsamında görevliler Tesbih ve Gül Lokumu dağıtarak İl Başkanlığının Kutlu Dogum mesajını ilettiler. Tesbih ve Gül Lokumu dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak "Gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Kutlu Dogum Haftasının  beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyoruz” dediler.

Nevşehir Ülkü Ocakları Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Başkanı Mehmet Ayıkbaba, “İnsanlık için en güzel rehber; bütün güzellikleri bünyesinde toplayan ve güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen Hz. Peygamberdir.  İnsanlık O’nun getirdiği yüce değerler ve prensipler doğrultusunda büyük medeniyetler kurmuş, kaybedilen haklarına kavuşmuş, fıtratında var olan yüce değerlerin farkına varmış,kadın erkek Allah’ın ve toplumun huzurunda eşit olmanın hazzını tatmıştır” dedi.
 
Kutlu Doğum Haftasının birlik ve beraberliğin daha da  pekişmesine vesile olmasını dileyen Ayıkbaba, “İslam medeniyeti Kur’an ve Hz. Peygamberin Sünnetinden kaynaklanan, evrensel ahlak ilkeleri ve insan hakları ile ilmi anlayış üzerine bina edilmiştir. Zira İslam Medeniyetinin esası, İslam dininin hikmet ve adaleti üzerine kurulmuş olduğundan, ilmi ve irfanı öğretmiş, zulmü ve zoru yasaklayarak, haksızlıklara karşı koymayı hedef almıştır.  Şurası bir gerçektir ki; Cenab-ı  Hak, insanın kendisi ile olan ilişkisini iman ve ibadete bağladığı halde, insanın diğer insanlar ve eşya ile ilişkilerini ahlak ve hukuk kurallarına bağlamıştır.  Yüce dinimiz, huzurlu ve mutlu dünyanın en büyük hayat kaynağıdır. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak,  böyle güzel günlerin milletimizin birlik ve beraberliğinin sımsıkı kenetlendiği zamanlar olmasını temenni ediyor kutlu doğum haftasının hayırlara vesile  olmasını diliyorum” diye konuştu.