Ülkü Ocakları, Nevşehir’de ilginç bir eyleme imza attı. Nevşehir'de bulunan esnaflara zarf içerisinde günün ilk siftahı diye 1 TL dağıttı.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından il merkezinde ki değişik bölgelerde, "Günün İlk Siftahı Ülkü Ocaklarından" sloganı ile esnafa 1 TL’lik siftah parası dağıtıldı.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, "Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak Nevşehir esnafımıza, Lale sanayi sitemizdeki emektarlarımıza ve toptancılar sitesindeki toplam 300 hemşehrimize destek olmak ve her zaman onların yanlarında olduğumuzu bildirmek üzere siftah parası bıraktık.
 Allah herkese hayırlı bol kazanç versin . Var olsun Ülkü Ocakları" dedi.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, “Gelenek ve göreneklerimizde var olan "Siftah benden, bereket Allah’tan" eylemini, bir metinle birlikte zarfın içinde sabah saatlerinde dükkanları kapalıyken esnafımıza dağıtmayı uygun gördük. Tabi esnafımız bunu şaşırmakla beraber olumlu karşıladı. Çalışmamızda ki temel gaye esnafımıza şu zor günlerde kendilerine yardımcı olmak istedik. Esnafımıza yarım hurma misali yardım etmek istedik” diye konuştu.