Nevşehir Üniversitesinde günün gelişen tüm haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

Vefat ve Başsağlığı Mesajı

 

1996-1998 yılları arasında Nevşehir Valisi olarak yaptığı başarılı çalışmalarıyla Nevşehir’imizin gelişimine ve Nevşehir Üniversitemizin kuruluş  çalışmalarına  önemli katkıları bulunan Nevşehir Eski Valisi Şinasi Kuş’un vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.   

 

Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğü

                                     

NEÜ Bayan Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde

 

Oynadığı 4 karşılaşmanın 3'ünü kaybeden NEÜ Bayan Basketbol Takımı kendi evinde oynayacağı 5. maçında galibiyet arıyor.

 

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve oynadığı 4 karşılaşmanın 3'ünü kaybeden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Bayan Basketbol Takımı kendi evinde oynayacağı 5. maçında galibiyet arıyor.

 

Nevşehir Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, yaptığı açıklamada, Nevşehir'in ulusal ve uluslararası sportif alanda hak ettiği yerini alması için katkılarını esirgemeyeceklerini ifade ederek, 25 Kasım Pazar günü Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda saat 18.00'de oynanacak olan Nevşehir Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı ile Ankara takımlarından Orman Spor Bayan Basketbol müsabakasına tüm sporseverleri davet etti.

 

Taşğın, amaçlarının skordan çok spor kültürünün şehirde istenilen noktaya taşınarak, sporda marka şehir kimliği oluşturmak olduğunu kaydetti.

 

Ligde oynadığı 4 maçtan 3'ünü kaybeden, kendi evinde daha önce Harranspor'u mağlup eden ve ligde 8. sırada yer alan NEÜ Bayan Basketbol Takımı, Orman Spor'u yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor.

 

Üniversitemiz Anaokulu Temel Atma Törenine İlişkin Yer ve Zaman Bilgisi

 

Hayırsever İşadamı Sayın Ali Dirikoç tarafından yaptırılacak olan Nevşehir Üniversitesi Anaokulunun temel atma töreni; 23 Kasım 2012, Cuma günü Saat: 14.00’da Üniversitemiz Merkez Yerleşkesindeki Kapalı Spor Salonunun arkasında bulunan anaokulu inşaat alanında gerçekleştirilecektir.

 

Önemli Not:  Olumsuz hava koşulları olması durumunda tören, Yeni Sosyal Tesis / Yemekhane Binasında temsili olarak yapılacaktır. 

Üniversitemiz Futbol Takımı Ligin İlk Yarısını Namağlup Olarak Lider Tamamladı

 

 

Nevşehir Üniversitesi Beden Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alparslan İnce’nin koordinatörlüğünde ve Teknik Direktör Tarkan Güney gözetiminde 2012-2013 1. Amatör Futbol sezonunda mücadele eden Üniversitemiz Futbol Takımı, sezonun 6. hafta maçını 18.11.2012 Pazar günü Derinkuyuspor  ile yaptı.

 

Derinkuyu ilçe sahasında oynanan zorlu deplasman maçında Nevşehir Üniversitesi Futbol Takımı Derinkuyuspor’u 6-1 yenerek grubundaki liderliğini devam ettirdi. Ligin ilk yarısını namağlup tamamlayan üniversitemiz futbol takımı, bu güne kadar desteklerini esirgemeyen başta rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere tüm personelimize teşekkür etti.  

NEÜ’den Aşure İkramı

Nevşehir üniversitesinde Aşure Günü dolayısıyla 26 Kasım 2012 Pazartesi günü Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO da Semazen ve Semah gösterileri ile Aşure ikramı yapılacağı belirtildi.

 

NEÜ Aktüel’in 11. Sayısı Çıktı

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından aylık olarak yayınlanan NEÜ Aktüel Gazetesinin 11. Sayısı çıktı.