Nevşehir Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, zaferin 95'inci yılında Topuzlu Han tesislerinde bir resepsiyon verdi. 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nün Topuzlu Han tesislerinde düzenen ve Vali İlhami AKTAŞ ile eşi Songül AKTAŞ'ın ev sahipliğini yaptığı resepsiyona, Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaya, Nevşehir İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ilçe kaymakamları, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Katılımcılarla tek tek ilgilenen Vali Aktaş, gün dolayısıyla hazırlanan ve '30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. Yılı' yazılı pastayı eşi Songül Aktaş ve şehit aileleri ile birlikte kesti.

Burada konuşan Aktaş, 'Bu tür günler, bizim birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve dayanışmamızın bir kez daha ortaya çıktığı bizden önceki büyüklerimizin bize bıraktığı mirası bir kez daha idrak etmemize vesile olduğu için anlamlı ve gerçekten de çok önemli günler' dedi.