Nevşehir Valisi  Abdurrahman Savaş, Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin iftarına katıldı.

 

Vali Abdurrahman Savaş, Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin iftarına katıldı.

 

Lykia Lodge Kapadokya Otelde düzenlenen iftar programına, Vali Savaş'ın yanı sıra eşi Hafize Savaş, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkan yardımcıları Yusuf Kaya ve Yücel Menekşe, İl Dernekler Müdürü Yakup Yavuzkan ile engeliler ve aileleri katıldı.

 

Programda konuşan Vali Savaş, Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin birçok faaliyetine katıldığını belirterek, başta dernek başkanı Hülya Belirir olmak üzere derneğe emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Bu tür programların özürlü çocukları bulunan ailelere moral ve destek olduğuna inandığını söyleyen Savaş, kendisinin de sağlanan bu fırsatları değerlendirerek bu aileler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Dernek Başkanı Belirir de, dernek olarak iyi niyetli olarak çıktıkları bu yolda başarılı olduklarına inandıklarını dile getirerek, iftar davetlerini kırmayarak gelenlere teşekkür etti.

 

İftar sonunda Vali Savaş ve beraberindeki protokol üyeleri kendileri ile fotoğraf çektirmek isteyen engellilerle uzun süre sohbet edip fotoğraf çektirdiler.