Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl ilçesindeki ilk incelemelerine; Acıgöl Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek, başladı.

Ziyaretlerinde; Acıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Caner Ertaş’tan, kurum ve çalışmaları hakkında bilgiler alarak, el sanatları atölyelerini ziyaret eden Vali Aktaş, kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, el sanatları ürünleri hakkında bilgiler aldı ve kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra ilçede yapımı devam eden 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatına geçerek, burada da incelemelerde bulundu ve inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

16 Derslik 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapımına 2017 yılında başlanmış olup, 2019 yılı Mayıs ayında teslim alınacak ve Eğitim-Öğretime 2020 yılında başlanacaktır. Okulda dersliklerle birlikte Atölye, Çok Amaçlı Salonlar bulunmakta olup, modern bir projeye sahiptir.

Vali Aktaş’a buralardaki ziyaretlerinde; Acıgöl Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Musa Mutlu ile Abdüsselam Göltaş eşlik etti.

Akabinde Acıgöl Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Vali İlhami Aktaş,  ilçe ile ilçedeki yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinde; İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Musa Mutlu ile Abdüsselam Göltaş eşlik etti.

Daha sonra Acıgöl Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, burada Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’tan Belediye çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Başkan Ertaş Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.