Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve  Belediye Başkanı Atilla Seçen, Esnaf  ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile esnafları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Nevşehir’de gerçekleştirilen 31. Ahiler Haftası kutlamaları  kapsamında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Atilla Seçen ,NESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı  ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurtile birlikte ilk olarak Milli İrade Caddesi üzerinde bulunan Kapadokya Taksi’yi ziyaret ederek, burada çalışan şoförlerle bir süre sohbet ederek şoförlere karanfil takdim ettiler.

Nevşehir'de işyerlerinde ziyaret ettiği esnafların Ahilik Haftası’nı kutlayan Vali Aktaş, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Vali Aktaş, “Toplumumuzun bel kemiği olan, temeli olan esnafımızın Ahiler Haftası dolayısıyla arasındaki dayanışma duygularını güçlendirmek,  yapacağımız etkinliklerle Ahilik ruhunu canlı tutmak, kardeşlik ruhunu, esnaflarımız arasındaki kardeşlik ruhunu canlı tutmak için bazı faaliyetler olacak. Bu çerçevede; bu etkinliğin organize edilmesinde emeği geçenlere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.İnşallah birlik beraberlik ruhu içerisinde, esnafımızın vatandaşlarımızla dayanışma ruhu içerisinde, ülkemizin karşı karşıya olduğu her türlü sorunun üstesinden geliriz.” dedi. 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'de karanfil verdiği esnaf ziyaretinde;" Ahilik haftası münasebetiyle Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’ın  da katılımıyla esnaflarımızı  ziyaret ettik. Rabbim hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin. " dedi.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı  Mustafa Düzgün, Terziler Konfeksiyoncular Manifaturacılar Perdeciler ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Habil Demirbilek , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Seçen ve NESOB Başkanı Pınaraşı, cadde üzerinde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunup karanfil dağıttılar.