Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kozaklı İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a; Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kozaklı Kaymakam Vekili Emine Dilce, Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu, AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Hanifi Güleç, Nevjet Genel Müdürü Hakan İşeri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Aşkar katıldı. 
Vali Aktaş, ilk olarak Kozaklı Kaymakamlığını ziyaret ederek, İlçenin durumu hakkında Kaymakam Vekili Emine Dilce’den bilgi aldı.
Ziyaretin ardındanyapımı tamamlanmakta olan yeni Kozaklı Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.
Kozaklı Şehit Hakan Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulların durumu hakkında Okul Müdürü Mahmut Bıçak’tanbilgi alan Vali Aktaş, okul bahçesinde bulunan öğrencilerle bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi.
Şehit Hakan Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi yerleşkesinde bulunan Erkek Öğrenci Yurdu inşaatında da incelemelerde bulundu.
Akabinde; Kozaklı İlçe Kapalı Spor Salonu’na geçerek,sporcu öğrencilere forma dağıttı ve başarılar diledi.
Nevşehir Jeotermal Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (NEVJET) Tesisini ziyaret ederek, Nevjet Genel Müdürü Hakan İşeri’den faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Katlı Sera arazisinde incelemelerde bulundu.