Nevşehir  Valisi İlhami Aktaş tribündeki yerini alarak maçı izledi. Taraftarlar, Vali Akraş'a "En büyük Vali bizim Vali" şeklinde tezahüratta bulundu. Vali Aktaş da taraftarları selamlayarak karşılık verdi. 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın ayağının uğurlu geldiğini belirten Nevşehirspor taraftarları, Vali Aktaş'a büyük sevgi gösteridinde bulundular.

Ayrıca İsviçre'den Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'nin özel konuğu olarak gelen bir Nevşehirspor taraftarıda trübünde taraftarların gözünden kaçmadı.


Nevşehirspor Kayseri Şekerspor'u 3-0'lık farklı bir skorla yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı .

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Nevşehirspor, 5. hafta kapsamında Kayseri Şekerspor'u konuk etti.

Karşılaşmayı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş protkol tribününden izledi. 

Gazi Stadı'nda yapılan maçın ilk devresini Nevşehirspor, Quesi Weston'un golüyle 1-0 önde kaparken ikinci yarıda bir kez daha Weston sahaya çıkarak skoru 2-0 yaptı. 

Maçın son bölümlerinde attığı şık asist ile ilk golün mimarı olan Semih Türe , attığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi.

İlk 3 maçı kaybederek lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Nevşehirspor, güçlü rakibini sahasında 3-0'lık net bir skorla yenerek hem moral buldu hemde şampiyonluk yolunda zirvede olacağının sinyallerini verdi.