Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ göreve geldiği 13/06/2016 tarihinden itibaren Nevşehir ili içerisinde gözle görülür adeta bir hizmet seferberliği başladı.

Şehrin içerisi mahalle kasaba ve köyleri adeta şantiyeye döndü. Vatandaşın sorunları ihtiyaçlarının giderilmesi için imkanlar doğrultusunda Devlet hizmetlerini adeta vatandaşın ayakları altına serdi.

Vali AKTAŞ Koltuğunda oturmuyor…

Nevşehir Valisi Sayın İLHAMİ AKTAŞ'ın bu gün proğramında TOPAÇ KÖYÜ ziyareti vardı.

Köyümüze yapılan hizmetleri yerinde görmek Vatandaşa hal hatır sormak Köyümüzün ihtiyaç ve sorunlarını direk Halkın kendisinden öğrenmek için Sayın Valimiz Köyümüzde Halkın arasında idi.

Vali AKTAŞ ın beraberinde Nevşehir İl Meclisi Başkanı Syn SÜLEYMAN ÖZGÜN İlçemiz ACIGÖL İl Meclis Temsilcileri MUSA MUTLU ve ABDÜSSELAM GÖLTAŞ hazır bulundular. Havanın soğuk olması nedeni ile Muhtarlık binasında , Köy Muhtarı YÜKSEL TOPRAKÇI ve köylüden köyün ve köylünün ihtiyaç ve sorunları akabinde TOPAÇ KÖYÜ ne yapımı bitme aşamasına gelen Dere Yatağı Islah Çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Köy halkının yoğun sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Vali AKTAŞ Köylü ile karşılıklı sohbetler eşliğinde hal hatır sorup ihtiyaç ve isteklerini dinledi .Vali AKTAŞ özellikle ileri yaşta olan insanlarla yakinen ilgilenip gönüllerini aldı. Köy Muhtarı YÜKSEL TOPRAKÇI dan köyün sorunları ihtiyaçları ve dere yapımı hakkında bilgiler alıp Köyümüzden ayrıldı.

Bu ziyarette TOPAÇ KÖYÜ Halkı yanında Okul Müdürü ASIM DURGUN Müdür Yardımcısı YASİN KILINÇ Köy İmamı BAYRAM CİNGİTAŞ ve Köy ihtiyar heyeti katıldı.

TOPAÇ KÖYÜ Halkı adına Köy Muhtarı YÜKSEL TOPRAÇI Nevşehir Valisi Sayın İLHAMİ AKTAŞ a teşekkür ederek iyi dilek temennilerde bulundu.


ADNAN YILDIZ/ TOPAÇ KÖYÜ