Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı bulunan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ziyarette bulunarak hastanede tedavi görmekte olan hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.  

Ziyarete Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral ve İl Genel Meclisi Üyeleri   katıldı. 

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Çömçe, Vali Ceylan’a hastane de yürütülen hizmetler, yapılacak olan kapsamlı tadilat ve ileriye yönelik planlamalar hakkında bilgi vererek hastaneye kazandırılan yeni Hasta Nakil Ambulansı alımındaki katkılarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca yeni alınan yürütücü (Lokomat) Robotu da yerinde inceleyerek bilgi alan Vali Ceylan daha sonra İl Özel İdaresi tarafınca yürütülen projeleri yerinde incelemek üzere beraberindeki heyet ile birlikte hastaneden ayrıldı.