Nevşehir Yardım Sevenler Derneği'nin düzenlediği geleneksel Anneler Günü etkinliği Topuzluhan da kutlandı. 

Yaklaşık 130 annenin katılımlarında düzenlenen yemekli Anneler Günü etkinliğine Nevşehir Yardım Sevenler Derneği Başkanı Fatma Bay, başkan yardımcısı Nuray Varol, Aysel Ün, Fatma Yılmaz, İclal Şahin, Gülbahar Denk, Tülay Düzleyen, Mualla Dinleyen, Necla Demirsoy, NTB Başkanı İbrahim Salaş ın eşi Meral Salaş ile çok sayıda bayanların katılımı ile gerçekleştirildi.

Programda konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay, “Hepimize evlatlarımızla, annelerimizle, eş, dost ve akrabalarımızla beraber geçireceğimiz nice güzel, sağlıklı, mutlu yıllar diliyor, bugün aramızda olmayan değerli annelerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum. Cennet mekanları olsun” dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Nuray Varol da başta şehit aileleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı. “Bu sene Anneler Günü’nü her zamankinden buruk kutluyoruz” diyen Varol; “Son bir yıldır artan terör olayları ve kaybettiğimiz gencecik insanlar, hepimizin yüreklerinde çok derin yaralar açtı. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz” diye konuştu.