Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesi'nin  16'iıncı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurula tek liste olarak seçime katılan Fatma Bay yeniden başkanlığa seçildi. 

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesinin, Lale Caddesi Modern İşhanı'nda bulunan binasında yapılan genel kurula Fatma Bay tek aday olarak katıldı. Genel Kurulda 1993 yılından beri derneğin başkanlık görevini yürüten Fatma Bay yeniden başkanlığa seçildi. 

Dernekte Başkanı olarak 25.Yılını dolduran Nevşehir Yardım Sevenler Derneği Başkanı Fatma Bay, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada çalışmalarımız bugünden sonrada yine ilk gün ki azim ve gayretimiz ile devam edecek dedi.
Fatma Bay, "1993 yılında beri başkanlığını yapmış olduğum Nevşehir Yardım Sevenler Derneği olarak üniversite öğrencilerine burs yardımında bulunuyoruz. Bunun yanında dernek üyelerimiz için çeşitli sosyal etkinlikler de düzenleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Arkadaşlarım beni göreve yeniden layık gördükleri için onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Nevşehirimize ülkemize ve eğitim camıasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Olağan Genel Kurul sonrası yeniden Güven tazeleyen emekli Eğitimci Fatma Bay ve seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ederiz.
Yeni oluşan Yönetim kurulu şu isismlerden oluştu;
 
Nevşehir Yardımsevenler Derneği 2017-2018 Genel Kurul Seçim Sonuçları:

YÖNETİM KURULU
Asil Üyeler
Fatma Bay
Nuray Varol
Ayser Ün
Fatma Yılmaz
İclal Şahin
Tülay Düzenleyen
Mualla Dinleyen
Gülbahar Denk
Necla Demirsoy
 
Yedek Üyeler:
Fatma Taşpınar
Fatma Tümtürk
Edakar Efil
Müesser Dokutur
Tülay Yalçın
Fevziye Yücel
Nuran Ulkat
Selma ÖZdem
Nebahat Uğurlu
DENETLEME KURULU
Asil Üyeler
Onur Altan
Neriman Genç
Jülide Turan
Yedek Üyeler
Serdar Yılmaz
Meliha Ertuğrul
Tuncay Türkmen
Önümüzdeki günlerde görev dağılımının yapılması bekleniyor.