Nevşehir de bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle hayatlarını kaybedenler ve yaralılar için taziye mesajları geliyor... İlk olarak Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,İl Milli Eğitim Müdürü,Milletvekilleri ,Belediye Başkanı Hasan Ünver,Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır ile çok sayıda kurum ve kuruluşlarından taziye mesajları geliyor...

 Özdemir’den Taziye

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Karapınar kasabasında yaşanan ve birisi eğitimci 2 Kişinin hayatını kaybettiği kazada hayatlarını kaybedenlere Rahmet, Yakınlarına başsağlığı diledi.

Özdemir konuyla ilgili açıklamasında, “Sabah saatlerinde yüreklerimizi yakan elim trafik kazasında hayatını kaybeden ana sınıfı öğretmeni Halime Eryılmaz ve Servis Şoförü Mustafa Şahin’e Yüce Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Kazada yaralananların bir önce sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 BİRLİK BAŞKANI İSMAİL ÖRDÜ ELİM TRAFİK KAZASI HAKKINDA BİR MESAJ YAYINLADI‏

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ bugün sabah saatlerinde meydana gelen elim trafik kazası hakkında bir mesaj yayınladı.

Mesajında ÖRDÜ; "Bugün sabah saatlerinde meydana gelen elim trafik kazası bizleri derinden üzmüştür. Bir daha bu kazaların yaşanmaması temennisi ile ülkemizin geleceğini inşa için çalışan kıymetli iki öğretmenimiz ve ekmeğini direksiyon başında kazanan şoför kardeşimize Allah' tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum" açıklamasında bulundu.

SP Gençlik Kollarından Başsağlığı Mesajı

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Nahit Öğüç, Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabası yakınlarında yaşanan trafik kazasını büyük bir üzüntüyle öğrendiklerine dikkat çekerken, kazada hayatlarını kaybedenlere Rahmet diledi.

Öğüç, “Acıgöl ilçemize bağlı Karapınar kasabası yakınlarında meydana gelen kazayı ne yazık ki derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

GESİAD Yönetim Kurulu kazada vefat eden öğretmenler için Taziye Mesajı yayınladı

 

Nevşehir- Acıgöl yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralı öğretmenlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

EKSEN'den Taziye Mesajı

İlimizde 27 kasım 2014 sabah saatlerinde görevlerini ifa etmek için görev yerlerine giderken elim bir trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden meslektaşlarımız Halime Eryılmaz ve Melek Gürtemel hanımefendi ,hemşehrimiz servis şoförü Mustafa Şahin beyefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diler,başta yakınları,eğitim camiamız ve bütün milletimize baş sağlığı dileklerimi arz ederim.

         Ayrıca bu elim kazada yaralanan meslektaşlarımıza, kardeşlerimize,ve minik yavrumuz Bahar Mucize Koputan’a Yüce Rabbimizden acil şifalar niyaz ederim.

 

 

                                                                                                    BAYRAM OK

                                                                                                             EKSEN

                                                                                (EĞİTİMCİ KAMU ÇALIŞANLARI SENDİKASI)

                                                                                                NEVŞEHİR İL TEMSİLCİSİ