Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde içinde en az 30 öğretmenin bulunduğu midibüs Çamlıca 3 Barajı'na düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

 Olay üzerine duyumu alan Karacaşar Belediye Başkanı Kayseri ye hareket etti.Olayı duyan öğrencilerin ve öğretmenlerin aileleri akın akın olay mahalline doğru yola çıktıkları belirtilirken Ölü sayısı artmasından endişe ediliyor...

Nevşehir'den Kayseri'ye Kapuzbaşı şelalerine giden bir öğretmen grubunu taşıyan tur otobüsü Yahyalı İlçesi'ne bağlı Yeşilköy yakınlarındaki Çamlıca 3 Baraj göletine düştü.

 

'EN AZ 10 ÖLÜ'

 

Yahyalı Belediyesi Başkanı Mehmet Araç’ın kardeşi Ahmet Araç, ''Biraz önce ağabeyimle konuştum. Durum çok kötüymüş. İlk belirlemelere göre 10 ölü var; daha da cansız beden çıkarıyorlarmış. Otobüs Nevşehir’den gelip Kapuzbaşı Takım Şelaleri’ne gidiyormuş'' dedi.

 

VALİ OLAY YERİNE GİDİYOR

 

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Yahyalı ilçesinde bir midibüsün baraja düşmesi sonucu meydana gelen kazada ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

 

Yeşilhisar ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, "Bir midibüsün Yahyalı ilçesinde baraja düştüğünü öğrendim. Kazada ölü ve yaralılar olduğu bilgisi verildi. Ben de olay yerine hareket ediyorum" dedi.

 

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibinin sevk edildiği öğrenildi.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

 

Cenazeler savcılık işlemlerinin yapılması için olay yerinde tutuluyor. Yaralılar önce Yahyalı Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Oradan da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne gönderiliyor..

Kayseri'de kontrolden çıkan bir yolcu midibüsü baraj gölüne uçtu. Kazada kayıplar ve yaralıların olduğu bildiriliyor.

Kayseri Valisi Şerif yılmaz, Yahyalı ilçesinde bir midibüsün baraja düşmesi sonucu meydana gelen kazada kayıp ve yaralıların olduğunu bildirdi.

Yeşilhisar ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Bir midibüsün Yahyalı ilçesinde baraja düştüğünü öğrendim. Kazada ölü ve yaralılar olduğu bilgisi verildi. Ben de olay yerine hareket ediyorum" dedi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibinin sevk edildiği öğrenildi.

Midibüsün Nevşehir' den Kayseri Kapuzbaşı şelalerine giden bir öğretmen grubunu taşıdığı belirtildi.