YAZ KUR’AN KURSLARINDA SPOR YAPIYORUZ
Gençlik Ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan 81 İl ve ilçelerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile İl Müftülükleri aracılığıyla geçen yıl başlatılan Yaz Kur ’an Kurslarında Spor Yapıyoruz projesi bu yaz döneminde de Nevşehir de tüm hızıyla devam ediyor.

               Güzelyurt Mahallesinde bulunan Oğuzlar Gazneli Camiini Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Spor Şube Müdürümüz Meral KÜÇÜK ve Antrenörlerimiz ziyaret etti. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılanan ÜNLÜER bütün öğrencilere ; Yaz Spor Okulları Tişörtleri ve Top hediye ederken öğrencilerle yaptığı sohbetin ardından öğrencilerle Masa Tenisi ve Top oynayarak keyif dolu dakikalar geçirdiler.İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER Öğrencilere  Spor Kompleksimizi de kullanabileceklerini onları Tesislerimizde görmekten mutluluk duyacağını belirterek Kur ’an Kursundan ayrıldı.

           Oğuzlar Gazneli Camii İmamı düzenlemiş olduğumuz Yaz Kuran Kurslarında çocuklarımıza  Kur ’an-ı Kerim eğitimi ve Dini Bilgiler veriyoruz bunun yanında çocuklarımıza sosyal aktivite olarak Müdürlüğünüz tarafından gönderilen antrenörlerle çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırıyoruz. Sporcu genç  nesiller yetiştirmek için bizlere malzeme, tesis ve antrenör konusunda destek veren Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER ’e teşekkür ederim dedi.