Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretinde başkan Ünver ile Nevşehir’e yeni yapılması planlanan sanayi sitesi hususunda istişarelerde bulunduklarını kaydeden Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir için büyük bir ihtiyaç haline dönüşen bu projenin bir an hayata geçirilmesi için tüm imkanlarını seferber edeceklerini dile getirirken, bu projenin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde Başkan Ünver’in destekçisi olacaklarını ifade etti.
Pınarbaşı, “Sayın Nevşehir belediye başkanımız Hasan Ünver her zaman olduğu gibi bugünde biz sanayici esnafımızın yanında olmayı sürdürüyor. Yeni sanayi sitemiz inşallah Nevşehirimizin büyük bir ihtiyacını giderecek. Bu projede Sayın Başkanımıza ve belediyemize kolaylıklar dilerken, Madeni işler ve sanatkarlar odası başkanlığı olarak projenin hayata geçirilmesinde destekçileri olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim” dedi.