Ankara’da bir dizi temas ve ziyaret ziyaretini sürdüren ve aralarında Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın da bulunduğu Nevşehir heyeti, TOKİ Başkanlığını ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Heyeti, Nevşehir’de yapımı planlanan Küçük Sanayi Sitesi’ projesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede TOKİ, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile işbirliği içerisinde uygulanması planlanan Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Siteleri Dönüşüm projelerine ilişkin olarak bugüne kadar yapılan çalışmaları ve bundan sonra yapılması öngörülen çalışmalara ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundular. 

Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "Bugün Ankara'da TOKİ Başkanlığı ile yapılacak olan yeni sanayi sitemizin görüşmelerini tamamladık.İnşallah hayırlı havadislerle Nevşehirimize dönüyoruz. Hayırlı olsun Nevşehir" dedi.