Belediye Başkanlığı süresince şu ana kadar Nevşehir’de çok sayıda önemli yatırıma imza atan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu kez Nevşehir’e modern bir sanayi sitesi kazandırmanın hesabı içerisinde.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile bazı esnaf odalarının da içerisinde yer aldığı çalışma önümüzdeki günlerde son haliyle sanayi esnaflarına da anlatılacak. Halen kirada bulunan çok sayıda sanayi esnafının kira öder gibi işyeri sahibi olma fırsatına erişeceği çalışmayla Nevşehir yepyeni, modern, pırıl pırıl bir sanayi sitesine kavuşacak.

Mevcut sanayi sitelerinin şehrin içerisinde kaldığını ve ihtiyaca cevap veremez bir duruma geldiğini kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesinin öncülüğünde yapılan çalışmayla hazırlanan projelerin TOKİ’ye sunulduğunu ve TOKİ ile de sözleşme imzalandığını kaydetti.

Önümüzdeki günlerde sanayi esnaflarıyla yapılacak olan toplantıda yapılan projenin içeriğinin sanayi esnaflarıyla tüm ayrıntılarıyla paylaşılacağını belirten Başkan Ünver, Sebze halinin arkasında yer alacak yeni sanayi sitesi içerisinde alış veriş merkezinin yanında tüm sosyal donatıların da yer alacağını ifade etti.