Nevşehir Ziraat Odası Hüseyin Altınışık başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek,  Alacaşar yolu üzerinde oluşturulan deponun çevre düzenlenmesi çalışmalarının yapılmasında sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarette yaptığı açılamada, Nevşehir Belediyesi olarak sivil toplum örgütleri ile birlikte yakın bir işbirliği içerisinde çalıştıklarını belirtti. Ünver,  dernek, oda ve birliklerin üyelerine daha etkin hizmet sunumunda Nevşehir belediyesi olarak işbirliğini temel bir değer olarak ele aldıklarını aktaran Ünver, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altınışık’da, oda olarak önemli bir sorun haline gelen deponun yapımının ardından, alanın çevre düzenlenmesi çalışmalarında Nevşehir Belediyesi’ni yanı başlarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti ve odanın teşekkür plaketini takdim etti.