11 Şehit ve Gazi Çocuğu Özel Eğitimden Yararlanıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 11 Şehit ve gazi çocuğunun özel eğitim kurumlarında öğrenim gördüğü bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, İlimizde bulunan Şehit ve gazi ailelerinden gelen talepler doğrultusunda çocuklarının devletin kendilerine verdiği ayrıcalıklardan yararlandırıldıklarını söyledi.

Bu çerçevede İlimizde 6 Şehit ve gazi çocuğunun Özel Kardelen Kolejinde, 4 Şehit ve Gazi çocuğunun Özel Altınyıldız Kolejinde, 1 gazi çocuğunun ise Özel Lara Kolejinde eğitim gördüğünü kaydeden Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, şehit ve gazi çocuklarının eğitimleri sürecinde karşılaşabilecekleri sorunların çözümü konusunda dernek yönetimi olarak bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Şehit ve gazi çocuklarının söz konusu özel eğitim kurumlarında eğitimlerini sürdürmeleri konusunda büyük bir özveri gösteren her üç özel eğitim kurumu yöneticilerine teşekkür eden Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, “Vatan Şehitleri ve Gazileri derneği olarak Şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarının eğitim öğretim hayatlarında herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmamaları için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Onların en iyi eğitimi alması için dernek yönetimi olarak bire bir özel okullarımızla bizlerde görüşmelerde bulunduk. Şehit ve gazi çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağlayan Özel Kardelen Koleji, Özel Altınyıldız Koleji ve Özel Lara Koleji Yöneticilerine, idarecilerine ve tüm çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.