Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’de 155 bin metrekarelik bir alanda yol düzenlemesi ile kilitli parke taşı döşenmesinin yapıldığı belirtildi.

 Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir’in çeşitli merkezlerinde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda imara açılan yeni alanların da yol düzenlemelerinin bulunduğu çeşitli merkezlerde yıl boyunca 155 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldı.

 Doğal Gaz şebeke döşeme çalışmalarının yanı sıra MEDAŞ’ın sürdürdüğü çalışmalar nedeniyle bozulan kentin değişik mahallelerinde de toplam 25 bin metrekarelik bir alanda da kilitli parke taşı onarımı yapıldı.

 Nevşehir’deki eğitim kurumlarının bahçe düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu çalışmalara ilave olarak Terminal Kavşağı’ndaki 160 metrelik menfez, Esentepe Mahallesi’nde 500 metrekarelik sosyal tesis ,Eski Galericiler Sitesi’nde 500 metreküplük su deposu yapımı, Cevher Dudayev Mahallesi’nde 1700 metre menfez yapımı gibi sayılı çalışmaları gerçekleştirdi.