İGEDER Öğretmen akademi çalışmaları kapsamında Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneğinin katkıları ile Nevşehir’de 200 öğretmenle atölye çalışması yapıldı.
Akıl ve Zeka Oyunları, Kodlama eğitimi, Etkinliklerle Değerler Eğitimi, İletişimde Beden Dili, Etkili Sınıf Yönetimi, Liderlik ve Takım Yönetimi olmak üzere 6 farklı alanda sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde Nevşehirli eğitimcilere 15 farklı atölye açıldı.
Düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İGEDER Yönetim kurulu başkanı Nuri Özkan, NEVGEDER Başkanı Serhat Uluer ve 37 farklı okuldan 200 aşkın öğretmen katıldı.
Açılış programında NEVGEDER başkanı Serhat Uluer tatil demeden yetişmek ve yetiştirmek gibi ulvi bir gayeyle geleceği ve çocuklarımızı şekillendirmek adına salona teşrif eden gelecek için fedakarca çalışan öğretmenlere teşekkür ederken, İGEDER Yönetim kurulu başkanı Nuri Özkan’ın heyecan ve motivasyon dolu konuşması salondaki öğretmenler tarafında ilgi ve beğeniyle dinlendi.
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ise İGEDER tarafından bu çalışmaların tekrar edilmesi gerektiğini ifade ederken emeği geçenlere teşekkür etti.