2015 yılının son gününde, Nevşehir kent merkezine ilk kar düştü. Meteorolojinin kar yağışı konusundaki yaptığı uyarısı sonrası Yılbaşı ile birlikte Ocak 2016 yılının ilk günlerinde kent genelinde şehir beyazlara büründü.


Nevşehir'de Vatandaşlar yılın son günü girmenin, 2016 yılının ilk saatlerine kar yağışı ile girecek olmanın sevincini yaşamasının ardından kar bereketi yılın ilk günlerindede etkisini gösteriyor.

Sağanak şekilde devam eden kar yağışının tüm ilçe merkez ve köylerinde de etkili olduğu öğrenildi.

Bu sabah saatlerinde aniden başlayan Kar yağışı Nevşehir'de etkili olmaya başladı.

Nevşehirli vatandaşlar Bir anda başlayan ve lapa lapa yağan karla gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 Sabahın erken saatlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle Nevşehir ve ilçeleri kısa sürede beyaza büründü. Kent merkezinde kar kalınlığı yer yer 20 santimi bulurken, yüksek kesimlerde 30 santimi geçti. Kar yağışının halen yoğun şekilde devam ettiği Nevşehir'de vatandaşlar bereket yağdığını söylediler.

Öte yandan Nevşehir Şehir merkezini beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşanıyor. Öte yandan, Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, şehirde kar yağışının önümüzdeki günlerde karla karışık yağmur ve yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor.

Nevşehir'de Lapa lapa Kar Yağıyor ! Nevşehir De uzun zamandır görülmeyen bir kar yağışı ile karşı karşıya. Bu sabah 10:30 sularında başlayan ve  lapa lapa yağan kar nedeniyle evlerine giden esnaf ve çalışanlarımıza bereketin güzelliğini yaşattı. 

Yağışların ararlıklarla gün boyu devam etmesi bekleniyor.

İşte Nevşehir de kar manzaraları an itibariyle: FİB Haber.Com foto galerimizde...




Kar yağışının gece saatlerinde de sürmesi bekleniyor.

Nevşehir ve ilçelerinde bugün akşam saatlerinden itibaren yoğun şekilde etkili olan karyağışı şehri kısa sürede beyaza bürüdü.