24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili kutlama programı kapsamında Nevşehir Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtına Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı tarafından çelenk konulması ile başlayan tören daha sonra okul müdürleri ve öğretmenlerden oluşan heyetin Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'yı makamında ziyaret etmesiyle devam etti. Bu ziyaretin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı ile birlikte, idareci ve öğretmenlerden oluşan heyet Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı makamında ziyaret etti.

Ardından Kapadokya Kültür Merkezinde Öğretmenler Günü Kutlama Programı düzenlendi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Vali Fidan, programda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.  Program; aday öğretmenlerin yemin töreni ve Nevşehir Lisesi öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletisi ile sona erdi.

Kutlama programına, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Vali Fidan, İl Protokol üyeleri ile birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda, öğrenciler tarafından hazırlanan, tiyatro, şiir ve müzik gösterilerini izleyerek, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programına il protokolümüz ile katılım sağlayarak öğretmenlerimizle ile bir araya geldik. Yeni nesillerin yetişmesi için büyük bir sabır ve özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun."