Nevşehir de içinde bulunduğumuz son beş günlük Kurban bayramı süresince meydana gelen üç farklı trafik kazasında ve bir bıçaklama olayında toplam 7 kişi hayatını kaybetti 12 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere kaldırıldılar.

Nevşehir de Kanlı Bayram.... 7 Ölü 12 Yaralı

Bugün içinde bulunduğumuz Kurban bayramının dördüncü gününde son 5 gün içinde meydana gelen trtafik kazası ve bıçaklama olayında toplam 7 kişi hayatını kaybederken 12 kişi yaralandı ... Kurban kesimleri sırasında ise il genelinde çeşitli yerlerinden yaralanan 85 kişiyi bu kısma dahil etmiyoruz...Nevşehir'de Adeta Kanlı bir bayramı geride bırakıyoruz. İşte bu olayları gelin yeniden hatırlayalım... Ve Lütfen Saygı,Sevgi,Sadakat,Sabır olgusuyla Lütfen Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım...

Bayamlaşmaya memleketlerine gidiyorlardı...1 Ölü
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Çalış Kasabası Çamlı Gedik yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı. 

18 yaşındaki genç Bayramı göremedi...! 1 Ölü
Nevşehir’de ağır yaralı halde vatandaşlar tarafından bulunan 18 yaşındaki Doğan Hökkaş isimli kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay Nevşehir Kültür Parkında meydana geldi. 18 Yaşındaki Doğan Hökkaş isimli kişi, henüz kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından karnından ve bacağından bıçaklandı.
Yaralı genci kanlar içinde gören vatandaşlar durumu hemen 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırılan Doğan Hökkaş isimli genç, hastande yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Emniyet ekipleri Doğan Hökkaş’ı öldüren kişi veya kişileri yakalamak için soruşturma başlattı.

Acıgöl Yas'ta...! 2 Ölü
Bayramın üçüncü gününde bu kez Nevşehir'in Acıgöl ilçesinden acı haber geldi. 5 ve 19 yaşlarında amca çocukları olduğu belirtilen iki kişi Acıgöl çevre yolunda karşıdan karşıya geçerken bir aracın kendilerine çarpması sonucu Nuh Mete Gezer (5) ve Yasin Gezer(19) isimli  iki yavrumuz olay yerinde feci şekilde can verdiler.

Ortahisar Kavşağında Kaza 3 Ölü 1 Ağır yaralı...!
Yine Bayramın üçüncü günü gece saat: 00:00 sularında Bu kez Ürgüp ten Nevşehir istikametine gitmekte olan Pazarcı esnaflarımızdan Arif Paslanmaz ın kullandığı araç önündeki kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada Kemal Dirlikyapan (28) ve Mehmet Onbaşı (43) olay mahallinde, yaralı olarak hastaneye kalıdırlan Arif Paslanmaz tüm müdahalelelre rağmen hastanede hayatlarını kaybettiler. Yaralı Ali Çğdem ise durumu ağır olarak Konya ya kaldırıldı.

Nevşehir de Bıçaklama 4 Yaralı 
Nevşehir meteris kavşağında ise otopark nedeniyle meydana gelen tartışma büyüyünce çıkan kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak Nevşehir devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gülşehir de gençlerin kavgası kanlı bitti...
Nevşehirin Gülşehir ilçesinde kız meselesinden  çıktığı söylenen tartışma sonucu C.C’nu ve M.Y’ı bıçakla yaralayan  Hacıbektaş nüfusuna kayıtlı M.K isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken Olayda ağır yaralanan C.C’nun amaliyatlarının başarılı geçtiği ama kritik durumunun devam ettiği gelen bilgiler arasında…diğer yaralı M.Y ise durumunun iyi olduğu belirtildi.