Berceste mağazası Bugün Nevşehir'de düzenlenen görkemli bir törenle halkımızın hizmetine girdi.
Nevşehir merkez Atatürk bulvarı Camicedit mahallesi No:21 (Gül bahçe karşısı) adresinde hizmete giren Berceste mağazası açılış törenine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Hafız Mahmut Kemikkıran , AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Göre Belde Başkanı Necip Subaşı, Nevşehir Karasörcüler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası başkanı Ramazan Korkmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Berceste mağazası dualar eşliğinde gerçekleştirildi...
Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından yapılan duaların ardından, Nevşehir'de hizmet verecek olan Berceste mağazasının açılış kurdelesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Hafız Mahmut Kemikkıran , AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Göre Belde Başkanı Necip Subaşı,Firma sahibi Zehra Demir Bilgiç, Ahmet Demir ve İlhan Bilgiç tarafından kesildi.

Açılış törenine katılan davetlilere teşekkürlerini sunan Berceste mağazası sahibi Zehra Demir Bilgiç işyeri ile ilgili yaptığı açıklamada "Nevşehirde bir ilk olarak Helal Kozmetik ve Kişisel bakım ürünlerini insanlara en uygun fiyata sunuyoruz. Ayrıca alışverişi daha eğlenceli bir hale getirmek içinde yeni bir strateji geliştirmiş bulunmaktayız.Buda sloganımız olan Kullan-Tavsiye et -Kazan.Yani müşterilerimiz ürünlerimizi kullanıp memnun kalıp  eş dost çevre ve arkadaşlarına tavsiyede bulunarak bizden hediyeler kazanabilecekler.Şu ana kadar Nevşehir'de hiç bir işletmede olmayan bir yol izliyoruz bu durumda hem bizi hemde müşterilerimizi çok mutlu ediyor..Vatandaşımızın kısa bir sürede gösterdiği yoğun ilgiye çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Zehra hanım, "Berceste" ismini şu şekilde açıklıyor. Berceste narin değerli güzel anlamına geliyor benimde iş mantığım bu anlamda gizli. Narin insanlarımızla en değerli ürünleri en güzel fiyatlarda buluşturmak...

Açılış törenine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Berceste Parfümeri'nin açılışını dualarla gerçekleştirdik. İşletme sahibine ve Nevşehir halkımıza Hayırlı olsun; tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Nevşehirli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta davetlilere çeşitli ikramlarla bulunuldu.

Bizde www.fibhaber.com olarak BERCESTE firmamızın Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. 

Açılışa özel şok fiyatlar ve mükemmel ürünleriyle Parfümden, bujuteriye, takılardan hediyelik ürünlere, kozmetikten kişisel bakım ürünlerine kadar aradığınız herşey şimdi BERCESTE'de. 



BERCESTE:
Adres: Atatürk bulvarı Camicedit mahallesi No:21 (Gül bahçe karşısı) Nevşehir/Merkez