NEVŞEHİR(MHA) 2014 – 2015 Sezonuna iyi bir başlangıç yapan, Spor Toto Süper Ligin geride kalan 15. haftasında ligin lideri olan Beşiktaş yurt genelinde taraftarlarını tek çatı altında toplamak içinde girişimlerini yoğunlaştırdı.

Hedef Beşiktaşlıları Tek Çatı Altında Toplamak 

Söz konusu hedef doğrultusunda Nevşehir’de Beşiktaşlılar Derneği bir yandan derneğe uygun bir mekan arayışını sürdürüyor, bir yandan da il genelindeki tek çatı altında toplamak amacıyla üye yapma çalışmalarını devam ettiriyor.

Dernek Nevşehir Şube Başkanlığına Halis Aydoğan’ın getirildiği Beşiktaşlılar derneğinin yönetiminde Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici’nin yanı sıra Futbol İl Temsilci M. Tolga Karaca gibi kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerde yer alıyor.

Önümüzdeki günlerde derneğe ait bir mekanın temin edilmesinin ardından çalışmalarına daha hız verecek olan Beşiktaşlılar Derneğinin 2015 yılında daha aktif hale getirilmesi de planlanıyor. Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’de Beşiktaşlıları tek çatı altında toplama girişimleri yeni yılla birlikte daha da yoğunlaştırılacak.