İnsan vücudunda, geri dönülmez tahribata neden olan sentetik uyuşturucular arasında ilk sırayı alan Bonzai'den ölümlere Nevşehir'de bir yenisi daha eklendi.

Sentetik uyuşturucu bonzai kullandığı öne sürülen 24 yaşındaki Derinkuyulu İ.T hayatını kaybetti...


Nevşehir'de Bonzai'ye İlk Kurban 

Ve korkulan oldu, Nevşehir'de Bonzai'den İlk Ölüm gerçekleşti...

Gençleri zehirleyen Bonzai için Meclis'te yeni mücadele yöntemleri tartışılırken Nevşehir'den üzücü ölüm haberi geldi. Ölümün büyük bir olasılıkla bonzaiden gerçekleştiğini ileri sürürken ölüm nedeninin ise  Adli Tıp Kurumunun vereceği rapor ile netleşeceği bildirildi.


 ÇOCUKLARIMIZA CESEDİ GÖSTERİN ÖRNEK OLSUN İÇMESİNLER...

Nevşehir'de Aileler Tedirgin...

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Mahalle sakinleri bölgede çok sayıda uyuşturucu satıcısı olduğunu ve içen kişilerin ise uyuşturucuları aldıktan sonra ya bağ evlerinde yada terk edilmiş metruk binalarda içtiklerini söylediler. Ayrıca Vatandaşlar bu konuda denetimlerin yetersiz olduğunu öne sürdüler.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İ.T'nin cesedi gönderildiği Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan bugün  Derinkuyu ilçesine geldiği ve bugün öğleden sonra toprağa verileceği belirtildi.

24 yaşındaki genç yavrumuz İ.T nin kesin ölüm sebebi Adli Tıp Raporuyla belli olacağı belirtildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FİB Haber Merkezi olarak Ailesine Bol sabır diliyoruz.Lütfen bu acılar bir daha yaşanmasın.Analar babalar ağlamasın... Bu illeti satanlarla mücadele eden Devlet Babamız ve Polisimize destek olalım...