Anne Baba Çocuk Okulu Psikolojik Danışma Merkezi tarafından organize edilen, bölgedeki 13 farklı üniversite, öğrenci ve öğretim elemanları ile AKD KIDS İngilizce Anaokulu Kapadokya Şubesi tarafından desteklenen “Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri”nin (KOEG) ilki, 12 Aralık 2015 Cumartesi Günü, Dedeman Otel’de başlıyor.

Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Yozgat ve Konya illerini kapsayan, periyodik olarak düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi planlanan ve ilki 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde Nevşehir Dedeman Otel'de yapılacak olan “Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri”nde Ankara Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Niğde Üniversitesi öğretim elemanları tarafından eğitim ve seminerler düzenlenecek.

“Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri” kapsamında Orff (Ritim) Eğitimi, Oyun Terapisi, Montessori Eğitimi, Çift Dilli Eğitim Modeli, Gelişim Testleri Uygulama Yöntemleri, Çocuklarda Konuşma Geriliğinin Nedenleri ve Çözüm Yolları, Okul Öncesi Dönemde Yabancı Dil Öğretmenin Püf Noktaları, Yaratıcı Drama gibi alanlarda seminerler verilecek; seminerler sonrasında tüm katılımcılara Anne Baba Çocuk Okulu Psikolojik Danışma Merkezi onaylı ve seri numaralı sertifikalar düzenlenecek.

Okul öncesi alanında çalışmaları ve ürünleri olan çeşitli yayınevlerinin de katılacağı Eğitim Günleri’nde katılımcılar yayınları inceleme ve yayınevi temsilcileriyle yüz yüze iletişim kurma imkânı bulacak.

“Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri-II”nin (KOEG) 12-13 Mart 2016 tarihlerinde yapılması bekleniyor.

Kayıt ve detaylı bilgi için 0384 2153434 ya da 0506 6452121 numaralı telefonları arayabilir, www.annebabacocukokulu.com / www.akdkidskapadokya.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.