Nevşehirde Botti anne ve bebek mağazası Güzelyurt mahallesi Ürgüp Caddesi üzerinde açıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Güzelyurt Mahallesi’nde hizmete kazandırılan Botti Anne ve Bebe Ürünleri Merkezi’nin açılış törenine katıldı.


Nevşehir yeni bir bebek mağazasına ev sahipliği yapıyor

Nevşehirde yeni bebek mağazası açıldı...

Botti Anne ve Bebe Ürünleri Merkezi’nin açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan merkez yöneticilerinden Ramazan Korkmaz, anne ve bebe ürünleri konusunda Nevşehirlilere daha etkin hizmetler sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’de bir araya gelen müteşebbislerin bir ve beraber hareket edebilme yönünde ortaya koydukları bu çalışmanın örnek oluşturması gerektiğine inandıklarını belirterek, merkezin hayırlı olmasını diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, açılışta yaptığı konuşmada hızla gelişen ve büyüyen Nevşehir’de bu tür işletmelerin ,gelişim yolunda önemli mesafeler kat etmesinde önemli bir değer oluşturduğuna vurgu yaptı. Ünver, işletmeden  hayırlı ve bereketli kazançlar sağlanması temennisinde bulundu.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’da ,merkezin hizmet ve kalite standardının artmasıyla daha verimli hizmetler sunması temennisinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, MHP Milletvekili Mehmet Varol,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, KAPTİD başkanı Yakup Dinler, oda ve dernek başkanları, daire müdürleri ile çok sayıda davetli topluluğunun katıldığı törende daha sonra  Hafız Mahmut Kemikkıran hocaefendi dua etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler,2 katlı olarak hizmet verecek Botti Anne ve Bebe Ürünleri Merkezini gezdi.
Adres:
Ürgüp Caddesi Avanos Kavşağı Safir Plaza Altı No:1 / C Nevşehir