Tarihinde ilk kez halkın oyları ile Cumhurbaşkanlığına seçilen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için AK Parti Nevşehir il teşkilatı tarafından düzenlenen kutlamalar ,adeta bir şenlik havası içerisinde geçti.

Ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun alınmasının ardından vatandaşlar, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı önüne adeta akın etti. Her yaş grubundan Recep Tayyip Erdoğan hayranı yüzlerce vatandaşlar ,Nevşehir Belediyesi Mehteran ekibinin gösterisini ilgiyle izledi.

Atatürk Bulvarı üzerinde hareket halinde bulunan araçların vatandaşların coşkusuna klakson ile destek vermesi ile devam eden kutlamalarda ,AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, vatandaşlara birer teşekkür konuşması yaptılar.

AK Parti İl binasının önünü adeta bir karnaval merkezine dönüştüren vatandaşlar, 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına seçilmesini AK Parti seçim şarkılarının yanı sıra ,çalınan müzik eşliğinde gönüllerince kutlamanın heyecanını yaşadılar.

Bu arada Nevşehir Belediyesi tarafından da Nevşehir Kalesi’nde adeta havai fişek şöleni yaşandı.Nevşehir Kalesi’nin hemen altında havai fişek gösterileri vatandaşlar büyük bir ilgi ile izlerken, bu görsel gösteriyi AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan,. Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün,AK Parti İl binasından izlediler.

Birbiri ardına ateşlenen havai fişekler, Nevşehir Kalesi’ni adeta ışıl ışıl yaptı.Dolunay’ın da tüm güzelliği ile semayı aydınlattığı havai fişek gösterileri yaklaşık 10 dakika süre ile devam etti.