Görkemli törenle dünya evine girmeyi planlayanlar Ramazan Ayının düğün sezonuna denk gelmesi üzerine planlarını öne alarak misafirlerini ağırlayacakları tesislerin yolunu tutuyor. 28 Haziran Cumartesi günü başlayacak Ramazan Ayı, 28 Temmuz Pazartesi günü Ramazan Bayramı ile sona erecek. Bu tarihten önce ve bayram sonrası düğün yapmak isteyenler erken rezervasyon yaptırmanın telaşına düştü.

Nevşehir deki Salon sahipleri yaptıkları açıklamada;“Ramazan Ayının düğün sezonuna denk gelmesi tören yapacakları daha çok Haziran ve Ağustos aylarına yönlendirdi. Bu aylarda çok yoğunluk var. Açık havada tören yapmak isteyenlerin sayısı da hayli fazla” dedi.

Nevşehir ve Kapadokya da Düğün nişan ve sünnet gibi tüm organizasyonlarınız için Bölgenin en büyük Organizasyon firması FİB ajans Organizasyon firma sahibi İbrahim Uysal yaptığı açıklamasında özellikle İki aya sıkışan yoğunluğun bütün salonlarda olduğu gibi Organizasyon şirketi olarak bizde de oldukça yoğunluk var, unutulmasındaki sonradan sıkıntıya düşmemek için erken rezervasyon yaptırmak isteyenlerin fiyat avantajı da yakalayacağını hatırlatıldı.

FİB Ajans Organisyon
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74
www.fibajans.com
www.nevsehirorganizasyon.com

Masa Sandalye Giydirme,Gelin Masası,Gelin yolu,Ses sistemi,ışık sistemi,Orkestra,fotoğraf kamera