Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan , Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce İlimizde eğitime katkı sağlayan hayırseverlerimiz için düzenlenen yemeğe katıldı.

Ürgüp'te ki bir Otel’de düzenlenen ve Nevşehir eğitim camiası ile hayırseverlerin  katılımıyla gerçekleşen yemekte hayırseverlerimiz ile bir araya gelen AK
 Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yemekte yaptığı konuşmasında,  tüm hayırseverlere teşekkür etti. Nevşehir'de hayırseverlerin eğitime katkılarına değinen Açıkgöz; "Nevşehir, milli eğitim alanında, Türkiye genelinde hayırsever katkıları bakımından en ön sıralarda. Nevşehir'imizde bir çok eğitim yuvalarını siz engin gönüllerinizle yaptınız. Size çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz, milli eğitim camiamız sizlere müteşekkirdir" dedi. Özellikle eğitim altyapısının, hayırseverlerin katkılarıyla nereden nereye geldiğini görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Açıkgöz, Nevşehir'deki hayırseverlerin Eğitime katkılarının bundan sonrada  devam ederek tüm Türkiye´nin diğer vilayetlerine de örnek olmasını diledi.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise konuşmasında; "Hayırseverlerimiz hakikaten canlarından verenler. Ne zaman destek arasak, özellikle okul öncesi fiziki yatırımında ciddi destek gördük. Eğitime tam destek veren Nevşehirli Tüm hayırseverlerimizin geçmişlerine rahmet diliyorum, kendilerine ve ailelerine uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'te tüm hayırseverlerle tek tek ilgilenerek onlara teşekkürlerini iletti.