İlk kez www.fibhaber.com da gündeme taşıdığımız ve Nevşehir halkının el birliği ile yardımcı olduğu Afganlı aile için gıda ve eşya teminin sağlanmasının ardından şimdi de Ailenin 4 çocuğunun sağlık problemlerinin çözümü için Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın talimatı ile Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe, beraberinde sağlık ekipleriyle birlikte bu Aileyi evinde ziyaret ederek sağlık taramasından geçirdiler.

Daha sonra yapılan kontrollerin ardından Genel sekreter Çömçe nezaretinde Afganlı ailenin engelli dört çocuğuda Nevşehir Devlet Hastanesi çocuk bölümünde yatışı sağlandı.

Engelli 4 çocuğun ebeveynleri Afganlı aile ise göz yaşları içerisinde Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe'ye Türkiye Cumhuriyetine ve Nevşehir halkına  ilgileri için teşekkür etti.
Bizde www.fibhaber.com olarak Ev sahipliği ve sağ duyuları için Nevşehir halkımza ve Değerli Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe'ye teşekkürlerimiz sunuyoruz.Allah razı olsun...