Tacizciyi Av Tüfeğiyle Ateş Edip Ağır Yaraladı


 Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde, S.Ö. isimli bayan kendisini taciz ettiğini iddia ettiği M.E.S.'yi (31) köyde av tüfeği ile vurdu.

Olay Sabah saatlerinde, Gülpınar köyünde meydana geldi.

Iddiaya göre, köylerden süt toplayan Mehmet Emin S., S.Ö.’yü önce sözle, sonrada öğrendiği cep telefonuna attığı mesajlarla rahatsız etmeye başladı.

Genç kadın durumu kocası Ü.Ö.’ya bildirdi. Yaklaşık bir ay önce Ü.Ö., köye süt almaya geldiği esnada M.E.S’yle tartıştı, sonrasında da bıçakladı.

Bugün Sabah saatlerinde ise yine süt topladığı kamyonetle köye gelen M.E.S.’nin aracının önüne geçen S.Ö. elindeki av tüfeği ile ateş ederek kafasından vurdu. Kanlar içerisinde kalan M.E.S’yi gören vatandaşlar 112 Acil'den yardım istedi.
Sarıca, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.E.S tedavi altına alınırken, S.Ö. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Nevşehir'e akraba ziyaretine gelen kadın, cep telefonuna uygunsuz mesaj attığını ve kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü kişiyi pompalı tüfekle yaraladı.

 

Kayseri'de yaşayan ve kısa süre önce boşanan Serap G. (33) ile Ünal Ö, hafta sonu tatili nedeniyle çocuklarıyla birlikte yakınlarını ziyarete Gülşehir ilçesine bağlı Gülpınar köyüne geldi. İddiaya göre, Serap G, daha önce kendisine uygunsuz mesaj gönderdiği için dava açtığı süt toplayıcısı Mehmet Emin S'yi (33), ziyarete geldiği akrabasının evinin yakınında gördü.

 

Serap G. evdeki pompalı tüfeği alarak otomobilde bulunan Mehmet Emin S'ye ateş etti.

 

Başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Emin S, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Jandarma ekipleri Serap G'yi gözaltına aldı