NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ve Mustafa Özdemir ve beraberindeki yönetimin tekrar göreve getirildiği Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette yeniden göreve getirilmeleri nedeniyle Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Dostlarla beraber olmanın bir olmanın sevincini yaşıyoruz. Dernek olarak Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanımız Mustafa Özdemir ile yönetim kuruluna hayırlı olsun diyoruz. Başarılar diliyoruz. Onların başarısı aynı zamanda bizim de başarımız olacaktır. İnşallah Vatanımızı ve Şehrimizi daha ileri seviyelere götürmek için birlikte, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden mutluluk duyduklarını dile getiren Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, “Biz bir eğitim sendikası olmamızın yanında ilimizde bir Sivil Toplum Örgütü olma özelliğimizle de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz bu çalışmalarımızda Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğimizle birlikte bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Özellikle Milli İradeye Saygı Platformumuzda ve diğer STK çalışmalarımızda onlarında büyük katkılarını görüyoruz. Bizler, kendilerinin sağlıklı Vatandaşların yaptıklarından daha fazla ve fevkalade çalışmalarda bulunduklarını müşahede ediyoruz. Engelli olmalarına rağmen ilimizde neler yaptıklarını kamuoyumuz yakından biliyor. İlimizin manevi liderleri olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanımız e Mahmut Sami Kemikkıran hocamızın bu tür yaklaşımlara çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı da birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceğimizi düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.