Mışlı-muşlu haberlerimizden sizin için seçtiklerimiz bugünlük bu kadar bakalım Nevşehir kamuoyunda son günlerde sıkça söz edilen bu haberlerin hangileri doğru çıkacak bizlerde sizler kadar merak ediyoruz….

 

FİB Haber’den al haberi:

Özel Hastaneler sektörünün ülkemizdeki büyük isimlerinden Acıbadem Hastanesi Nevşehir’in Avanos ilçesine kuruluyor.

Nevşehir Üniversitesine daha önce Türkiye de hiç oynamamaış olan Amerikalı önemli bir Bayan Basketbolcunun transferi bitti bitiyormuş. Ne diyelim gururumuz Üniversitemizin Basket takımına ve Nevşehirimize hayırlı olur işallah.

Nevşehirli bir hayırseverimiz Nevşehir Üniversitesinde bir Hukuk Fakültesi Binası dikecekmiş.Söylenebilecek tek söz var Tarihe ismini yazdırmanın en kolay vefalı ve bir okadarda anlamlı yolu bu olsa gerek. Vallahi Sırtımızda taşır ayakta alkışlar dualarda yaşatırız.Yeterki Üniversitemiz büyüsün böyle hayırseverlerimiz çıksın…

 

Nevşehir Nar kasabasındaki Taskobirlik Fabrikasında NESU meyve suları üretimini önümüzdeki yıl dahada artıracakmış.İçimine doyamadığımız büyük lezzet NESU Mehmet Armağan ve değerli ortağın’ın Nevşehir e en büyük armağanı olmuştur Nar Belediye Başkanı ve özellikle Nevşehir Milletvekilelrimize teşekkür etmek gerekiyor.

 

Nevşehir de Yerel Seçim çalışmaları partiler içerisinde yapılan çalışmalar kadar parti dışında ki kulislerlede hareketleniyor.Size Bomba bir isim vereceğiz.Ama şimdilik Söz verdik ismi bizde saklı kalsın Önümüzdeki günlerde açıklıyacağız.

 

Nevşehir in son yıllardaki en büyük cazibe merkezi haline gelen Avanos ilçesi yatırımcıların göz bebeği konumun da .Son duyumlarımıza göre Mc Donelds firması Avanos ta açılacağı söyleniyor ne diyelim hayırlısı olsun.

Öte yandan Nevşehir ve Kapadokya Bölgsinin Ulaşımdaki gururu Kapadokya Hava Limanı bir ilke daha imza atıyor.Antalya -Kapadokya arasında bir uçuş planı hazırlanıyor.Dönemsel olarak planlanan 50 dakikalık uçuş Anadolu Jet uçaklarıyla direk olarak sağlanacak-mış.Bu haber gerçekten yazmasıda açıklamasıda inanaıyoruzki okumasıda çok güzel...

 

Eski AK Parti Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkamtış bir kitap çıkartma hazırlığındaymış.Vallahi Elkatmış ın anıları gerek ülke gerekse Nevşehir gündemine bomba etkisi yaratacağından şüphemiz yok.Şimdiden bizlerde heyecanla o kitabın çıkmasını ve okumayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Son olarak Nevşehir Üniversitesi girişindeki bir reklam panosunda büyük tepkilere yol açan ve FİB haber de konu olan Oryantallı Reklam afişi Yılbaşı programı afişleri indiirlmiş.emeği geçenlerden Allah razı olsun.Elbette asanlardan değil indirenlerden…
Şimdilik bu kadar ...