Sosyal Medya Sitesi Facebook Üzerinde oluşturulan Nevşehir İş İlanları sayfası her geçen gün daha da büyüyerek iş ve işçi arayanların yardımına koşuyor. Hiçbir menfaat beklemeksizin yardımlaşma ve dayanışma amacıyla oluşturulan bu sistem hem esnaflarımızdan, hem de iş arayan vatandaşlarımızdan takdir topluyor.

An itibari ile 9500 kişiye yakın takipçi sayısına ulaşan Nevşehir İş ilanları sayfası, iş ilanlarını eleman arayan işverenlerden ve Nevşehir İş-Kur Müdürlüğünden temin ediyor. Eleman ilanı yayınlamak istiyorsanız sayfada bulunan mesaj gönder alanından yöneticilerle iletişime geçerek hiçbir ücret ödemeden ilanınızı yayınlatabilirsiniz. Aynı zamanda Nevşehir İş İlanları Sayfasını takip ederek, İş arayan akrabana, arkadaşına veya bir tanıdığına iş bulabilir, eleman arayan bir işverene yardımcı  olabilirsiniz.

Nevşehir İş İlanları yöneticilerinden Hasan GÜÇLÜ kuruluşundan bu yana 1500-2000 kişiye iş bulduklarını, bu işte sadece Allah rızası gözettiklerini söyleyerek, vesile olanlardan, yardımını esirgemeyenlerden Allah Razı Olsun dedi.

Nevşehir İş İlanları

www.facebook.com/Nevsehirisilanlari